Begin 2007 is Levenstond Seafood opgericht. De eerste productie startte in juli van hetzelfde jaar. Een combinatie van factoren maakte dit unieke bedrijf mogelijk. De belangrijkste factor zijn de mensen. Levenstond Seafood werkt in eerste instantie met een ervaren team van deskundigen die beschikken over een uitgebreide kennis van de viswereld. Het bedrijf is gevestigd in een state of the art nieuwbouw, waarbij rekening werd gehouden met alle noden en eisen van een modern voedingsbedrijf.
Levenstond Seafood werkt met een volledig online tracability systeem dat elke stap in het productieproces controleert; van grondstof tot verpakking, van afgewerkt product tot eindbestemming.

In haar visie wil het bedrijf een kleine speler zijn in de grote visverwerkende industrie zodat de klant het perfecte maatpak kan ontwerpen en er samen kan gezorgd worden voor een verkoop naar wens. Levenstond Seafood biedt dan ook dagverse producten aan in de meest uiteenlopende bereidingswijzes, gaande van een klassieke visfilet tot een tot in de details bereid aperitiefhapje. Het bedrijf kiest er dan ook voor om voornamelijk te werken met vis die afkomstig is van duurzame visvangst. De eventuele keuze voor vis uit viskwekerijen zal hierbij dan ook niet vreemd in de oren klinken. Levenstond Seafood biedt dan ook een uitgebreid assortiment van biologische vissoorten.